En fantastisk eller fanatisk samling dojor

Jag gillar verkligen dojor. Det kanske är uppenbart när man har en sida som handlar rör sig väldigt mycket kring ämnet. Men efter att ha sett videon ovan får jag nog ta och fundera en liten stund kring var gränsen går mellan att vara intresserad och att vara fanatisk. Snubben i klippet, Kenny G eller Perfect Pair som han kallar sig, har skor överallt. Hans samling är helt fantastisk och inte nog med att han har varje doja ur en serie så har han även prototyperna. Till de så är en och annan sko signerad av den basketspelare som skon skapats för. Visst kan man bli lite avundsjuk men man kan också undra vart gränsen går för vad som är ett hälsosamt intresse och vad som är fanatism.

Sen kan man undra om han verkligen har skorna vid fotänden av sängen så där till vardags. Förmodligen inte. Han säger att det är en presentation men man vet ju aldrig. Det var i alla fall kul att höra vilken doja som var hans favorit och anledningen bakom det. Även intressant att han precis som jag kan koppla ett sentimentalt värde till en sko och att den på det sättet har ett högt personligt värde.

För övrigt skulle min sambo ha stora bekymmer med om vi hade dojor överallt på det sättet. Och till en annan viktig fråga – hur har snubben råd med alla dojorna? Får suga på den karamellen en stund medan jag vänder på mina slantar och tittar på dojor på nätet.