Air Jordans hela vägen

admin/ November 4, 2018
Jordans

Skrev tidigare ett inlägg där jag tog upp hur eftertraktade Jordans dojor var. Det är inte mycket som har ändrats trots att det gått flera årtionden sedan dojan hamnade på min önskelista för allra första gången. I klippet ovan får man se Nike Air Jordan 5 ”Laney” som är hur läckra som helst med sina blå och gula detaljer. Kanske det svenska i mig som tilltalas av färgerna. Vem vet. Men oavsett är de bara så snyggt. Det kommer man aldrig ifrån.

Ska ju åka till staterna i början av nästa år och tots att schemat kommer vara späckat så kommer jag nog spendera både en och annan timme att titta på dojor. Inte nog med att utbudet är annorlunda och mer varierat än hemma så är priserna en bit lägre också. Det jag också gillar är att man ganska enkelt kan få tag på lite bredare sportskor. Här i Sverige ser många breda skor vara gjorda för de personer som befinner sig någon generation över mig som inte riktigt lägger samma vikt vid vilka dojor de har på sig. Jag kommer sannolikt att hamna där en dag jag också, då allt annat i livet slukar min tid. Den dagen har ännu inte kommit och jag längtar heller inte efter den. Så till dess. Jävlar vad härligt det är med dojor!

Nu gäller det bara att få ihop pengar att kunna köpa alla de dojorna jag kommer vilja ha. Men det är en helt annan femma.