Att ta med på resan

admin/ August 1, 2019
Ecco-sandaler

Medan min sambo yrde runt i bostaden och försökte packa medan tiden tickade iväg observerade jag mest. Försökte vara till praktisk hjälp men det var väldigt svårt och jag var mest i vägen. man vet själv hur det är när man är alldeles för uppe i varv för att försöka verbalisera allt som händer i huvudet. Då är det lika bra att göra det själv istället. Precis i det sinnestillstånd var min älskade sambo som inte var lika trevlig och omtänksam som hon annars brukar vara. Men hon är trots det vänligare än jag brukar vara när jag är stressad.

Hon skulle iväg fem dagar och bo på hotell och få lite spabehandlingar. Ett påfrestande jobb gör att man måste försöka göra det bästa av ledigheten. Tanken är att det ska vara mycket vila och njuta av naturen genom promenader. Det var därför särskilt intressant att se hur hon resonerade vilka dojor hon skulle ha på sig.

Hon är inte dum min sambo så en av de första sakerna hon kollar är så klart väderprognosen. Det skulle vara varmt alla dagar men en dag skulle det komma rikligt med regn och en annan skulle det dugga lite. Men eftersom det skulle vara varmt så var hon inte så orolig. Blev dojorna blöta var det inte mer än att de fick hänga på tork på kvällen inne på hotellrummet.

Det slutade med att hon tog sina fina sandaler som hon har från Ecco. Svart med remmar som korsar varandra. Enkla, sköna att gå i (säger hon) och stilrena. De andra som kom med är hennes för närvarande stora favoriter. Vi talar så klart om Sketchers Go Walk. Hon har dem på sig hela tiden. De är lätta, nätta och man behöver bara trä på sig dem för att komma iväg. De skönaste par dojor hon någonsin haft har hon sagt. Så bra att hon redan är på mig att hitta ett par till för att hon kommer slita ut de hon har.

Hoppas att det blir fint väder och att allt annat kommer funka för henne. Det är hon värd.