Dojor som en del av helheten

admin/ May 8, 2020
Nike Air Max

Vi var samlade kring fikat på jobbet här om dagen och jag minns inte exakt vad vi pratade om när samtalet för första gången någonsin på denna arbetsplats gled in på dojor. Någon pratade om sina barn, vilket inte är särskilt ovanligt, och det kom upp att de tyckte att det var väldigt dyrt att lägga ner pengar på populära dojor. Tror det var Nike Air Max som denna person talade om med kallade dem för Nike Air Force I. Det var då jag visade mina svarta uptowns och frågade om hon menade sådana som jag rockade just för dagen. Men det var det inte. Men tillbaka till ämnet.

Resonemanget var att för samma pengar som krävdes för att få hem dessa dojor kunde man få ihop en hel outfit. Kanske flera stycken. Det är sällan vi kommer in på att prata om mode där även sneakers kommer på tal så jag hängde snabbt på. Jag lyfte fram alla fördelarna med funktionerna i de skor som kom på tal. Att vuxna låter sina barn gå hela vinterns i tygskor, mest höga Converse i olika typer av färger, verkar inte bekymra dem eftersom de många gånger är inhandlade av utomlands till en billigare peng än vad de kostar hemma i Sverige. Det resulterar i blöta och trötta fötter utan någon som helst dämpning.

Dojor är ett underbart sätt att komplettera sitt sätt att uttrycka sig genom kläder. Många gånger är det samma mode som gäller. Just nu verkar det vara jeans med stora hål på knäna som verkar vara inne. Svårt för mig att hänga med där. Men när det kommer till dojor kommer det alltid vara enkelt att hänga med. De pengarna har jag möjlighet att lägga ut och kommer att göra så.

Nu undrar jag om flickan får sina Nike Air Max eller inte. Undrar också om vi kommer prata om dojor igen. Det är bara att hoppas på båda punkterna.