En fantastisk eller fanatisk samling dojor – Del 2

admin/ June 16, 2019
Slitna sneakers

Är väl medveten om att jag är sent ute. Slängde upp första avsnittet under hösten och såg fram emot andra delen. Sen kom jag helt enkelt av mig. Nu hade jag lite tid extra på lunchen efter att ha hastat i mig lite mat och då hittade jag nästa del. Det är kanske fler som missade uppföljningen hos ”The Perfect Pair” så ovan har ni det.

Undrar vad jag skulle behöva göra för att ha det som den snubben. Först och främst skulle det förmodligen vara tal om att övertala min sambo om att det är en god idé att avsätta en stor del av hemmet till att förvara skor. Med tanke på att vi bor på 90 kvadratmeter och är två med husdjur så är det inte otänkbart. Vi skulle till exempel kunna inreda vinden på ett annat sätt, isolera och så vidare, och ha dem där. Men det känns fortfarande tveksamt.

Det största hindret är väl egentligen att jag inte har den ekonomi som ”The Perfect Pair” och personer som han har. Lever lite enklare trots att jag har fast anställning och vi är två i hushållet som tjänar pengar. Det är väl så att det är få i Sverige som har pengarna, eller de kontakter som han verkar ha, för att bygga upp en sådan imponerande kollektion.

Det som måste sägas om honom, till hans fördel, är att han verkar ha på sig de flesta dojor som han äger. Gång på gång tar han upp det och man ser att de är använda även om de är mycket välskötta. Mycket mer välskötta än jag någonsin tagit hand om ett par dojor. För säga vad man vill om mitt intresse för dojor så lyckas jag inte komma över det hinder som är att ta hand om dem väl. Det är mer använda tills de faller isär och då är det dags att ta på sig nästa par som legat och väntat. Använd fler par samtidigt får jag höra jämnt och ständigt. Inte min stil.