Fotvårdsprodukter rädda mig!

admin/ May 5, 2019
Fotvårdsprodukter

Det har varit en väldigt lång dag. Särskilt för mina fötter. Började att jobba igen på kontoret i måndags. Tänkte i min enfald att det inte skulle vara någon skillnad från att ha kontor hemma. Jag hade fel. Hela veckan har jag vandrat backen upp på Söder i Gävle för att ta mig till Migrationsverket. Efter möte har det blivit backen ner och tillbaka till kontoret.

Idag blev det ännu mer av den vandrande varan eftersom jag skulle följa med två grabbar när de skulle ta sig släktingar i södra delen av landet. Upp för backen för att hämta dem och sen ner till stationen i det droppande regnet. För att göra det lite jobbigare bar jag på en laptop och en kasse med fika. Datorn till underhållning på tåget och fikat till grabbarna som inte har någon egen ekonomi ännu.

Så nu sitter jag på tåget hem. Det var inte det enklaste med alla elfel, spårändringar och ersättningsbussar. Men nu rullar vi och mina fötter bränner. För jag var inte tillräckligt begåvad att välja mina walkingskor. Köpte ju två par när jag var i USA så det borde ju gå och lösa kan man tycka. Men nej, jag valde mina vita Nikes som är helt utan dämpning.

Det är högklackade skor produkter och Sassystar mina fötter suktar efter. Får väl börja med att duscha och skrubba hela kroppen men ge fötterna lite extra uppmärksamhet. De har plågats en lång arbetsdag i sina ”ostfodral” som jag skämtsamt kallar detta par skor. Både höger och vänster har förtjänat att läggas i blöt en stund i varmt vatten med något svalkande i. Därefter ska de slipas en aning, särskilt hälarna och sist men inte minst smörjas in.

För dem som säger att det inte är särskilt manligt att sköta om sina fötter med fotvårdprodukter så vet de inte vad de pratar om. Det tyder bara på osäkerhet tänker jag. Så unna er, män som kvinnor! Det ska göra när jag kommit hem.