Längtan tillbaka

admin/ April 16, 2019
Brony, New York

För närvarande är brorsonen och min mamma på besök här hos oss. Anledningen är att min bror och hans sambo har tagit sig hela vägen över Atlanten för att besöka New York, New York. De har på förhand planerat att vara mer äventyrliga än vad jag och min sambo varit de två gånger vi varit där. De har stora stora planer på att utöver tid på själva Manhattan även besöka Bronx och Queens som jag aldrig tagit mig till. Mycket på grund av att alla delar av dessa områden inte är helt säkra även om det blivit mycket bättre på senare år vad jag har förstått.

De har även bokat in en liten tripp till New Jersey för att shoppa då det inte finns någon skatt på bland annat kläder och dojor. Det billiga är med andra ord ännu billigare på Jersey Gardens. Jag tyckte dock att att brorsan skulle även hålla sig till de centrala delarna av Manhattan då man kan hitta riktigt bra butiker med fantastiskt utbud av dojor. Jag har ännu inte hunnit gå igenom vad jag köpte sist jag var där, det vill säga nu i februari, men det kommer. Det blev en del sneakers, walkingskor och andra dojor. Köpte till och med ett par till min kära mor som hon ska få idag!

Bilden ovan är tagen på Manhattan under mitt senaste besök. Syftet med min senaste resa var för att bevaka UFC 169 och det tog upp den mesta av tiden. Galan hölls i New Jersey, närmare bestämt på Prudential Center i Newark. Det är en historia helt i sig självt som jag även återkommer med. Trots ett späckat schema med mycket jobb kunde jag i alla fall inte låta bli att ta en promenad med kameran och mitt fasta objektiv på 50 mm. Hela staden är som gjord för reklambilder och jag behövde inte ta många steg från hotellet för att få dugliga bilder. Det är inte konstigt alls att så mycket film, TV-serier och reklam spelas in här. Nu sitter jag och tittar på dessa bilder och längtar tillbaka till staden med det fantastiska utbudet av dojor och så mycket mycket mer.

Det handlade inte så mycket om dojor denna gång. Men det är mycket minnen kopplade till mina senaste inköp. Ibland får det också vara så, väl?